Skip to main content

Βίτορ Περέιρα: Πολύ δυνατός ο αγώνας με τον Ολυμπιακό

Ο Βίτορ Περέιρα γνωρίζει γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στη νυν ομάδα του, τη Φενέρμπαχτσε, ποιος είναι ο Ολυμπιακός, καθώς είχε θητεύσει στον πάγκο του.

Αύριο το βράδυ (30/9, 20:00) θα τον αντιμετωπίσει στο Europa League ως προπονητής της τουρκικής ομάδας, στοχεύοντας σε μια νίκη που θα της δώσει προβάδισμα σε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο.

«Αναμφίβολα ο αυριανός θα είναι ένας πολύ δυνατός αγώνας. Αντιμετωπίζουμε μια καλή και έμπειρη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, όπως κι εμείς. Έχουν στον πάγκο τους Πορτογάλο προπονητή, που είναι φίλος μου. Θέλουμε εμφανιστούμε καλύτεροι στον αγώνα της Πέμπτης», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

«Στόχος μας είναι η νίκη. Στο γκρουπ αυτό υπάρχουν ομάδες που είναι κοντά σε δυναμικότητα. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια ομάδα στον όμιλό μας που ξεχωρίζει και είναι ανώτερη. Και οι τέσσερις ομάδες ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του ανέφερε πως «έχουμε κάποιους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς. Ακόμη κι αν είναι έτοιμοι για αύριο, νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να τους επαναφέρουμε βήμα-βήμα αντί να τους ρίξουμε στη μάχη σε ένα τέτοιο παιχνίδι».