Skip to main content

«Πράσινη» εκτέλεση του ΠΑΟΚ με ρεσιτάλ Ράουτινς

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε χωρίς κόπο την «υποχρέωση» με τον ΠΑΟΚ, συνέτριψε τον «Δικέφαλο» με 117-79 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» στην Α1 Ανδρών βελτιώνοντας σε 15-2 το ρεκόρ του. 

Αντίθετα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε για 12η φορά και παρέμεινε ουραγός, μαζί με τον Άρη, έχοντας μπει πια σε μεγάλες περιπέτειες.

Οι «πράσινοι» έδωσαν… ρεσιτάλ από τα 6,75 μέτρα (21/33), με τον Ράουτινς να σκοράρει 21 πόντους έχοντας 7/8 τρίποντα. Ο Παναθηναϊκός συνάντησε αντίσταση από τον αντίπαλό του στο πρώτο ημίχρονο (54-42), αλλά όταν βελτίωσε την απόδοσή του και στις δύο πλευρές του γηπέδου τελείωσε εύκολα τον αγώνα.

Με επιμέρους σκορ 32-11 στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Ρικ Πιτίνο ξέφυγε με 86-53, με 11 από τους 12 παίκτες των γηπεδούχων να έχουν σκοράρει στο τέλος της αναμέτρησης. Παπαγιάννης και Παππάς δεν αγωνίστηκαν απόψε, καθώς ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στον ώμο.

Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Σμιθ, που σκόραρε 25 πόντους και μέτρησε 6/10 τρίποντα. Πριν από το εναρκτήριο τζάμπολ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ.