Skip to main content

Μπάσκετ: Δημοφιλέστερος της περυσινής περιόδου ο Νικ Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης, που τις προηγούμενες ημέρες είχε συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα του περυσινού πρωταθλήματος, ενώ αναδείχθηκε MVP και καλύτερος αμυντικός της χρονιάς, είναι επίσης και ο δημοφιλέστερος παίκτης της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο ομογενής γκαρντ του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε ποσοστό 43,98% στην ψηφοφορία που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ και στην οποία συμμετείχε αποκλειστικά το φίλαθλο κοινό.

Στη δεύτερη θέση ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης με 19,03%, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ακόμη ένας παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, με 10,75%.

«Όλες αυτές οι διακρίσεις, με κορυφαία την ανάδειξή μου σε MVP του πρωταθλήματος, αποτελούν μεγάλη τιμή για μένα» δήλωσε ο Καλάθης.

«Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ όταν βρίσκομαι στο παρκέ, στην προπόνηση και στους αγώνες μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Χωρίς αυτούς και χωρίς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που μας στηρίζουν με όλη τους την καρδιά δεν θα είχα καταφέρει τίποτα», πρόσθεσε.