Skip to main content

Για αήττητο και γόητρο ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι «αιωνίων»

Δυνατό φαβορί, αντίθετα με ό,τι συνηθίζεται, έχει το ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο αήττητος και πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοδοξεί να φτάσει στην έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο θέλει να αποκαταστήσει το γόητρό του μετά την προ ημερών ήττα του στον Πειραιά (3-0).

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη δική τους «μάχη» για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Μετά τη νίκη της στην Τούμπα, η Ένωση «ανηφορίζει» και πάλι για τη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον Άρη, λίγες ημέρες μετά τη δραματική πρόκρισή της στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μία ημέρα νωρίτερα ο ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα υπό αμφισβήτηση, ταξιδεύει στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ, οι τρεις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, έχουν εκτός έδρας αποστολές. Η Ξάνθη θα παίξει στη Λαμία τη Δευτέρα, καθώς το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι τους αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορωνοίού στην ακριτική ομάδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στη Λάρισα και ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Το πλέον αδιάφορο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον Βόλο.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Σάββατο 4 Ιουλίου: 21:30 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Κυριακή 5 Ιουλίου: 19:15 Άρης – ΑΕΚ, 21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

Σάββατο 4 Ιουλίου: 19:15 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

Δευτέρα 6 Ιουλίου: 19:30 ΑΕΛ – Πανιώνιος, 19:30 Λαμία – Ξάνθη, 20:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός