Skip to main content

Ζωντανό το Λαύριο, μείωσε σε 2-1 απέναντι στον Προμηθέα

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη τρίτο ημιτελικό, το Λαύριο νίκησε στην παράταση τον Προμηθέα με 85-79 (70-70 κ.α.) και μείωσε σε 2-1 την ημιτελική σειρά, που μεταφέρεται πλέον την Πέμπτη (27/05, 20:00) στο «Δ. Τόφαλος».

Υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή Ρικ Πιτίνο, οι παίκτες των δύο ομάδων πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις σε ένα παιχνίδι που το προβάδισμα εναλλασσόταν διαρκώς.

Το Λαύριο προηγήθηκε 24-21 στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια η καλή άμυνα των Πατριών και η απόδοση του Δημήτρη Αγραβάνη έστειλε τον Προμηθέα στα αποδυτήρια προηγούμενο με βραχεία κεφαλή (44-43).

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν μεγάλα σουτ απ’ τον Τζέριαν Γκραντ, αλλά ο «ζεστός» Μουράτος κράτησε το Λαύριο στον αγώνα και τη διαφορά στο δίποντο (57-59).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Προμηθέας πήρε προβάδισμα 8 πόντων (58-66) με τρίποντο του Γιαννόπουλου, όμως το Λαύριο με ηγέτη τον Ντέιβις έτρεξε σερί 9-0 και προσπέρασε ξανά.

Στα τελευταία 3΄14΄΄ και με το σκορ στο 70-70, οι δύο ομάδες ήταν πολύ άστοχες και το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου το Λαύριο βρήκε τους πόντους από τους Κόζι και Κάρτερ κι έφτασε στη νίκη.