Skip to main content

Κύπρος: MVP της χρονιάς ο Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο ντε Φρέιτας, αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) του κυπριακού πρωταθλήματος για την περίοδο 2020-21, στα ετήσια βραβεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.

Ο τερματοφύλακας των «πράσινων», που φέρεται να απασχολεί ελληνικούς συλλόγους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, επιλέχθηκε ως ο κορυφαίος της σεζόν μέσα από την ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών, των επιτροπών και των φιλάθλων.

Το «τριφύλλι» είχε εντυπωσιακή παρουσία στα καθιερωμένα βραβεία, αφού καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο τεχνικός του, Χένινγκ Μπεργκ και καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο επίσης δικός τοου, Λοΐζος Λοΐζου.

Στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς συμπεριλήφθηκαν πέντε παίκτες της Ομόνοιας και από τρεις από Απόλλωνα και ΑΕΛ. Έτσι, την κορυφαία ενδεκάδα αποτελούν οι:

Φαμπιάνο (Ομόνοια), Γιαν Λέσζιακς (Ομόνοια), Αντρέ Τεξέιρα (ΑΕΛ), Βαλεντίν Ρομπέρζ (Απόλλωνας), Μηνάς Αντωνίου (ΑΕΛ), Ιωάννης Κούσουλος (Ομόνοια), Ζόρντι Γκόμεζ (Ομόνοια), Νικολά Ντιγκινί (Απόλλωνας), Ιωάννης Πίττας (Απόλλωνας), Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια), Ράιαν Μάε (ΑΕΛ).