Skip to main content

Super League: Ευκαιρία να ξεφύγουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη χθεσινή απώλεια της ΑΕΚ στη Λάρισα και να αποσπαστούν στην κατάταξη από την Ένωση, καθώς παίζουν στην έδρα τους κατά τη 18η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο την αξιόμαχη Ξάνθη, που είναι σε θέση να προβληματίσει τους παίκτες του Όσκαρ Γκαρθία, καθώς βρίσκεται σε καλή περίοδο φόρμας.

Από την άλλη, όμως, η πειραϊκή ομάδα έχει πια αποκτήσει μια δυναμική στο πρωτάθλημα, μετρά οκτώ συνεχείς νίκες και είναι, σαφώς, φαβορί και για μια ένατη, με αντίπαλο τους Ακρίτες.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει στην Τούμπα, όπου ο φορμαρισμένος «Δικέφαλος» υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και είναι το απόλυτο φαβορί, αν και με τον έμπειρο Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει ήδη παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης.

Δύσκολο θα είναι το έργο και για τον τέταρτο της κατάταξης, Ατρόμητο, που μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παίζει καλά αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα, κάτι που έχει ως συνέπεια να μετρά 18 βαθμούς ως τώρα, με συνέπεια να είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει νίκες.

Τέλος, αμφίρροπα και χωρίς ασφαλή προγνωστικά αναμένονται τα παιχνίδια Λαμία-Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός-Πανιώνιος.

Το πρόγραμμα (Κυριακή 21 Ιανουαρίου):

  • ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (15:00)
  • Παναιτωλικός-Πανιώνιος (17:15)
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (17:15)
  • Λαμία-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
  • Ολυμπιακός-Ξάνθη (19:30)