Skip to main content

Europa League: Κλείνει απόψε η τετράδα των ημιτελικών

Απόψε αναδεικνύεται η τετράδα των ημιτελικών στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στις 22:05 θα ξεκινήσουν οι τέσσερις αγώνες ρεβάνς των προημιτελικών.

Η Νάπολι έχει ήδη κλείσει θέση μετά το εντυπωσιακό 4-1 στη Γερμανία επί της Βόλφσμπουργκ, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο για καμία από τις υπόλοιπες έξι ομάδες, που έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ θα υποδεχθεί τη Σεβίλη, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 στην Ανδαλουσία και έχοντας «κακό παρελθόν» απέναντι σε συλλόγους της Ισπανίας, καθώς μετρά μόλις δύο νίκες σε 15 αγώνες.

Η Φιορεντίνα θα παίξει στο «Αρτέμιο Φράνκι» έχοντας το πλεονέκτημα της ισοπαλίας με γκολ (1-1) στο Κίεβο απέναντι στη Ντιναμό, χάρις στο γκολ που είχε σημειώσει ο Μπαμπακάρ ελάχιστα πριν τη λήξη του πρώτου αγώνα, κι ενώ ακόμη δεν έχει χάσει από ουκρανική ομάδα καθώς έχει να επιδείξει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Εντελώς ανοιχτό παιχνίδι και στο ζευγάρι της Ντνίπρο με την Κλαμπ Μπριζ, μετά το 0-0 στο Βέλγιο. Οι Ουκρανοί παίζουν εντός έδρας, κάνουν ως τώρα την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία στην ιστορία τους και θέλουν την τετράδα, αλλά απέναντί τους έχουν τη μοναδική αήττητη ομάδα της φετινής διοργάνωσης!