Skip to main content

Βόλεϊ: Στον τελικό του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν στο κλειστό του Ρέντη τον Μίλωνα με 3-0 σετ και με 3-2 νίκες θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι στον Παναθηναϊκό

O Ολυμπιακός νίκησε τον Μίλωνα με 3-0 σετ στον πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό των πλέι οφ της Volley League και με νίκες 3-2 προκρίθηκε στους τελικούς, όπου θα παίξει με τον Παναθηναϊκό για τον τίτλο του πρωταθλητή 2023-24.

Με άριστη υποδοχή, επίθεση που άγγιξε το 58% αποτελεσματικότητα, κορυφαίο τον Ιταλό πασαδόρο Ντράγκαν Τράβιτσα, «εκτελεστές» τους Ιντάλγκο (15π.), Στερν (14π.) και τον Γκουσταβάο να κυριαρχεί στο μπλοκ ο Ολυμπιακός δεν άφησε ελπίδες στον Μίλωνα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν κατάφερε αυτή τη φορά να αξιοποιήσει το καλό σερβίς της, καθώς εκτός των άλλων η υποδοχή της πιέστηκε σε τέτοιο βαθμό που τόσο ο Μολίνα, όσο και ο Πολουγιάν απασχολήθηκαν στον τομέα αυτό και δε μπόρεσαν να βγουν γρήγορα στο φιλέ.

Το γρήγορο παιχνίδι ευνόησε τον Ολυμπιακό που είχε και στα τρία σετ προβάδισμα ασφαλείας και δεν άφησε στους Νεοσμυρνιούς καμία ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι, ενώ μόνο ο Πολουγιάν είχε διψήφιο αριθμό πόντων (10).

Οι τελικοί θα αρχίσουν μετά τον 2ο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς (7 Απριλίου), με πιθανότερη ημερομηνία την 11η Απριλίου και το πλεονέκτημα έδρας στον Παναθηναϊκό. Ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες.