Skip to main content

Euroleague: Ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμη ένα βήμα προς την τετράδα κόντρα στη Βίρτους

INTIME

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενεί απόψε την Βίρτους Μπολόνια και με νίκη βάζει πλώρη για το πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague

Να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την διεκδίκηση μίας θέσης στη πρώτη τετράδα της Euroleague θέλει απόψε ο Ολυμπιακός (16-11).

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Βίρτους Μπολόνια(17-10) στο ΣΕΦ (22:00, NovaSports Prime) και αν καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα θα εδραιωθούν για τα καλά στη πρώτη εξάδα και θα βάλουν πλώρη για το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον Τόμας Γουόκαπ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει δηλώσει για την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα:

«Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε να παίξουμε και έχουμε προετοιμαστεί, απέναντι σε μια ομάδα, που όπως είπατε και εσείς, απέδειξε σε πολύ μεγάλο μέρος της Εuroleague, τα ¾ αν δεν κάνω λάθος έχουν παιχτεί και συνεχίζει να είναι στην τρίτη θέση, έχοντας πάρει πάρα πολλά παιχνίδια στις τελευταίες κατοχές, δείχνοντας ότι είναι μια ομάδα η οποία, σαφώς έχει χαρακτήρα. Θα έλεγα ότι είναι η ευχάριστη «έκπληξη» της Ευρωλίγκας.

Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε στη δυναμική μας, αλλά αναγνωρίζουμε ότι είναι ένα παιχνίδι με ομάδα πολύ έμπειρη, με παίκτες που ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι και χρειάζεται να δείξουμε όλα τα καλά στοιχεία, που δείχνουμε τελευταία και κάτι παραπάνω. Λίγο αυταπάρνηση περισσότερη ακόμα, γιατί οι απουσίες είναι σημαντικές».