Skip to main content

Super League: Φινάλε στην κανονική περίοδο

Οι τρεις πρωτοπόροι έχουν εκτός έδρας αποστολές και μόνο ο Ολυμπιακός θα παίξει στην έδρα του με τα παιχνίδια να ξεκινούν στις 19:30

Με εκτός έδρας παιχνίδια για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σήμερα η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League, ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει εντός έδρας.

Η πρωτοπόρος Ένωση ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη, ενώ ο (δεύτερος) ΠΑΟΚ έχει αποστολή στη Λαμία, που ζει μεγάλες στιγμές καθώς θα συμμετάσχει στα πλέι οφ, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το εμπόδιο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο δεν είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό, κι ας έχασαν στο Βόλο το πρώτο παιχνίδι τους επί Δέλλα οι Κρήτες.

Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να κάνει το 6Χ6 με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, ενώ με την επιστροφή του βαθμού από τπο CAS μείωσε κι άλλο τη διαφορά από τους τρεις προπορευόμενους.

Κρίσιμος αγώνας θα διεξαχθεί στην Καισαριανή, με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Παναιτωλικό και τους δυο τους να αναζητούν βαθμούς γιατί κινδυνεύουν.

Στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, φιλοξενώντας τον Ατρόμητο που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός των έξι συνεχών αγώνων χωρίς νίκη θέλει τους βαθμούς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που δεν κατόρθωσε να διεκδικήσει συμμετοχή στα πλέι οφ μετά την ισοπαλία εντός έδρας με την Κηφισιά.

Όλες οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 19:30.