Skip to main content

Νέος τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ο Κοβάτσεβιτς

Ο παλαίμαχος Σέρβος επιθετικός είναι ο τρίτος που περνά από τη συγκεκριμένη θέση φέτος, μετά τους Αντόνιο Κορδόν και Πέδρο Άλβες

Μετά τον Αντόνιο Κορδόν, ούτε ο Πέδρο Άλβες μακροημέρευσε στη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.

Μία ημέρα μετά την ήττα της πειραϊκής ομάδας από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσε ότι καθήκοντα αναλαμβάνει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Κατά συνέπεια, ακριβώς δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του (5/12/2023) ο Πέδρο Άλβες και οι συνεργάτες του αποτελούν παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Ο 50χρονος Σέρβος παλαίμαχος επιθετικός, που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων», θα συνεργάζεται στενά με τον Κριστιάν Καρεμπέ, σε μια από τις τελευταίες προσπάθειες να «ξαναπάρει μπροστά» αγωνιστικά η ομάδα.

Ο Κοβάτσεβιτς είχε αναλάβει το 2017 χρέη τεχνικού συμβούλου στον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση του Ουσίγιος, ενώ την περίοδο 2018-19 υπήρξε αθλητικός διευθυντής στην Εθνική Σερβίας.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director)», ανέφερε η λακωνική ανακοίνωση του συλλόγου.