Skip to main content

Πήρε το ντέρμπι της κορυφής και προελαύνει ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του βορρά» νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα κι έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο αποψινό ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα, καθώς επιβλήθηκε επί του Παναθηναϊκού με 2-1 και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της Super League, όντας στο +3 από τους «πράσινους» και στο +2 από την ΑΕΚ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, οι δύο ομάδες εξουδετέρωναν η μία την άλλη και ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 43′ με τον Ντεσπόντοφ στην κόντρα επίθεση να ολοκληρώνει ιδανικά την φάση με διαγώνιο σουτ. Αυτή η φάση άλλαξε την απόλυτη ισορροπία του 45λεπτου.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και να ισοφαρίσει στο 51΄ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακασέτας.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν τον άφησε να χαρεί για πολύ και στο 56΄ με τρομερή επίθεση και ασίστ του Τάισον, ο Ντεσπόντοφ νίκησε τον Ντραγκόφσκι για το 2-1.

Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να το…καθαρίσει, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και στο φινάλε ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση.

Στο 86΄ ο Κοτάρσκι έκανε μεγάλη επέμβαση σε τετ α τετ με τον Μλαντένοβιτς, ενώ στο φινάλε του ματς ο Γεντβάι σούταρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.