Skip to main content

Αγγλία έξι «αστέρων» συνέτριψε το Ιράν

INTIME SPORTS

Με πρωταγωνιστές τους Μπουκάγιο Σάκα και Χάρι Κέιν, η Αγγλία έκανε πάρτι.

Η Αγγλία ήταν καταιγιστική, ασταμάτητη και θεαματική κόντρα στο Ιράν, επικρατώντας με 6-2. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Μπουκάγιο Σάκα με δύο γκολ και ο Χάρι Κέιν που μπορεί να μην σκόραρε αλλά έδωσε δύο ασίστ.

Στο πρώτο μέρος η Αγγλία ήταν καταιγιστική, πέτυχε τρία γκολ και επί της ουσίας «καθάρισε» το παιχνίδι. Μία αναμέτρηση που άργησε να βρει ρυθμό λόγω του τραυματισμού του πορτιέρε του Ιράν, Μπεϊρανβάντ, ο οποίος έμεινε στο έδαφος για περίπου δεκαπέντε λεπτά μέχρι να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Τα «τρία λιοντάρια» είχαν δοκάρι με τον Μαγκουάιρ στο 32′ και στο 36′ άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Σο, ο Μπέλιγχαμ με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Στο 43′ ο Σακά με τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0 και στο 45’+1′ ο Στέρλινγκ με προβολή μετά από σέντρα του Κέιν πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγγλία δεν κατέβασε το πόδι από το γκάζι βρήκε και τέταρτο γκολ στο 62′ μετά από ατομική ενέργεια και υπέροχο τελείωμα του Σάκα. O Tαρεμί μείωσε για το Ιράν στο 65′, με την «απάντηση» να έρχεται από τον Ράσφορντ για το 5-1 έπειτα από ωραία πάσα του Κέιν στο 71′.

Ο Γκρίλις έκανε το 6-1 στο 90′ και το τελικό 6-2 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ταρεμί στην τελευταία φάση του ματς.