Skip to main content

Ζλάταν: Πρέπει να «τακτοποιήσω» τον Λουκάκου

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εδώ και μια διετία βρίσκεται σε ανοιχτό… πόλεμο με τον σέντερ φορ της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου, με αποκορύφωμα μια έντονη λογομαχία σε ένα ντέρμπι του Μιλάνο.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ δεν σταματά να αναφέρεται στον Βέλγο και σε πρόσφατη συνέντευξή στην Coriere della Sera έστειλε το μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

«Ο Λουκάκου έχει μεγάλο “εγώ”, πιστεύει ότι είναι πρωταθλητής και πραγματικά δυνατός. Αλλά μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε και όταν κάποιος μπαίνει από κάτω με το κεφάλι κάτω, τον βάζω στη θέση του. Λοιπόν, τον χτύπησα στο… γλυκό του σημείο. Στα βουντού της μαμάς του. Και έχασε τον έλεγχο. Αν και εξακολουθώ να έχω μια τρομερή αμφιβολία… χάσαμε αυτό το ντέρμπι. Αποβλήθηκα. Μετά τραυματίστηκα. Έγιναν πολλά άσχημα πράγματα. Είδατε ότι τα τελετουργικά του Λουκάκου τελικά έπιασαν;

Ζήτησα από τους πιστούς φίλους μου να προσευχηθούν για μένα. Πρέπει να τακτοποιήσω τον λογαριασμό και μαζί του. Ελπίζω να τον συναντήσω σύντομα. Στο δρόμο; Όχι, αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λυθούν στο γήπεδο. Δεν μισώ κανέναν, πόσω μάλλον τον Λουκάκου».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έφτασε μια… ανάσα από την μεταγραφή του στη Νάπολι και αποθέωσε τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Μάλιστα, τόνισε πως εκείνος ήταν ο λόγος που ήθελε να παίξει με την γαλάζια φανέλα αλλά στο φινάλε υπερίσχυσε η αγάπη του για το Μιλάνο.

«Ο Μαραντόνα είναι ένας θρύλος. Είδα ένα ντοκιμαντέρ για αυτόν και αποφάσισα να πάω στη Νάπολι, για να το κάνω σαν τον Ντιέγκο. Να κερδίσω το Scudetto. Βαρέθηκα την Αμερική. Νόμιζα ότι θα τα παρατούσα. Ο Ραϊόλα μου είπε: “Είσαι τρελός; Πρέπει να γυρίσεις στην Ιταλία”.

Είχα καταλήξει σε συμφωνία με τη Νάπολι, αλλά στη συνέχεια ο πρόεδρος, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έδιωξε τον Κάρλο Αντσελότι. Ετσι, ρώτησα τον Ραϊόλα: “Ποια ομάδα είναι χειρότερη, που μπορώ να την αλλάξω”; Απάντησε: “Χθες η Μίλαν έχασε 5-0 στο Μπέργκαμο”. Αποφασίστηκε, είπα: “Πάμε στη Μίλαν. Είναι ένα κλαμπ που ξέρω και μια πόλη που μου αρέσει”».