Skip to main content

Τζεντίλε: «Ήρθα για νίκες και τρόπαια»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» έφτασε λίγο μετά τις 21:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον περίμεναν περίπου 50 οπαδοί του «τριφυλλιού» για να τον αποθεώσουν.

Ο 24χρονος άσος θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι με τη μορφή του δανεισμού από την Αρμάνι Μιλάνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τη μεγάλη του ικανοποίηση που θα φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως και ο πατέρας του, αναφέρθηκε στις μάχες με τον Ολυμπιακό, ενώ επισήμανε ότι θέλει να παίξει για πολλά χρόνια στους «πράσινους»:

«Για μένα ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είναι απίστευτο ότι βρίσκομαι εδώ πάλι μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζω να βαδίσω στα χνάρια του πατέρα μου. Μακάρι να έχουμε την ίδια πορεία με νίκες» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήρθε η ώρα να αλλάξω παραστάσεις και να φύγω από το Μιλάνο. Αυτό που θέλω με τον Παναθηναϊκό είναι να πάρω τρόπαια. Είμαι εδώ για να νικάω. Πιστεύω πως με χρόνο και υπομονή θα βοηθήσω την ομάδα».

Ρωτήθηκε για το τι θα γίνει μετά τον εξάμηνο δανεισμό του και απάντησε: «Επιθυμία μου είναι να μείνω για περισσότερο διάστημα. Έχω, βέβαια, συμβόλαιο με την Αρμάνι, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα φτιάξουμε τα πράγματα το καλοκαίρι. Το ματς με την Αρμάνι θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Αλλά, ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά κι ελπίζω να νικήσουμε».

Για την κόντρα με τον Ολυμπιακό είπε: «Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνουν τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Χαίρομαι που ξεκινάω την πορεία μου στην Euroleague με ματς απέναντι στον Ολυμπιακό».