Skip to main content

Βόβορας: Θα κάνει μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος να βοηθήσει την ομάδα

Σε λάθη τακτικής απέδωσε την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, που ισχυρίστηκε πως έγινε παραβίαση κανονισμών και κύλησαν 10΄΄ με την μπάλα στα χέρια του διαιτητή.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ταλαντούχο επιθετικά ομάδα. Είχαμε στόχο να ελέγξουμε την άμυνα, θέλαμε να κρατήσουμε την Αρμάνι κάτω από τους 80 πόντους, κάτι που δεν πετύχαμε. Χρειάζεται να προσέχεις τις λεπτομέρειες που σε αυτό το επίπεδο είναι σημαντικές. Στην τελευταία κατοχή κάναμε λάθη τακτικής», σχολίασε.

Για την ένσταση που κατέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είπε: «Καταθέσαμε ένσταση γιατί θεωρούμε ότι έγινε παραβίαση κανονισμών και κύλησαν 10΄΄ με την μπάλα στα χέρια του διαιτητή. Θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι για την εκδίκαση. Σε 48 ώρες έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας μετά από μία κακή εμφάνιση στην Μαδρίτη. Προβληματίζει η εικόνα της ομάδας εκτός έδρας. Δεν είμαστε εκεί που θέλαμε».

Παράλληλα, είχε έναν καλό λόγο για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Πρέπει να ευχαριστήσω τον κόουτς Πασκουάλ για την εξαιρετική συνεργασία. Μάθαμε πράγματα και γίναμε καλύτεροι άνθρωποι. Μας δίδαξε ήθος και μας έδωσε κατεύθυνση ως προς το πώς να βλέπουμε τα πράγματα. Ήταν σημαντικός για το σύλλογο. Προσπαθήσαμε σήμερα μετά από έντονη φόρτιση».

Όσο για το μέλλον του συλλόγου; «Θα κάνει μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος να βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα. Όπως χάσαμε από Μιλάνο και Ζαλγκίρις μπορούμε να κερδίσουμε την έδρα μας. Θα γίνουν κινήσεις για το καλό της ομάδας με την έλευση του νέου προπονητή. Εχουμε δυναμική σαν σύλλογος».