Skip to main content

Στον πάγκο της Σκωτίας έως το 2024 ο Κλαρκ

Σε συμφωνία με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σκωτίας έφτασε ο Στιβ Κλαρκ και ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής θα παραμείνει στα καθήκοντά του έως το 2024.

Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε και ο Κλαρκ, ο οποίος οδήγησε την Εθνική ομάδα στους τελικούς του Euro 2020, για πρώτη φορά σε καταληκτική φάση κορυφαίου τουρνουά μετά το 1996,  θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο και στο Euro 2024.

«Η συμμετοχή στο Euro 2020 μας έδωσε μια επιπλέον αποφασιστικότητα να επιστρέψουμε ξανά σε ένα μεγάλο τουρνουά όσο το δυνατόν γρηγορότερα» δήλωσε ο Κλαρκ και πρόσθεσε:

«Είμαι περήφανος που επεκτείνω την παραμονή μου ως προπονητής της Σκωτίας και ανυπομονώ να συνεργαστώ με το προσωπικό και τους παίκτες μου, καθώς θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα».

Η Σκωτία στοχεύει στην πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ. Θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τη Δανία στον πρώτο από τους τρεις προσεχείς αγώνες της για τα προκριματικά, την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν η αναμέτρηση με τη Μολδαβία στη Γλασκώβη τρεις ημέρες αργότερα και η συνάντηση με την Αυστρία στη Βιέννη στις 7 Σεπτεμβρίου.