Skip to main content

Χανιά: Συλλήψεις για κλοπές σε βάρος θαμώνων καταστημάτων στο παλιό λιμάνι

Mία υπόθεση ληστείας και τρεις υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε βάρος θαμώνων καταστημάτων, στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, εξιχνίασε η Αστυνομία.

Για τις υποθέσεις κατηγορούνται ένας 25χρονος από την Ουκρανία, ένας Ρώσος 28 ετών και ένας Σύρος 31 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 13 Φεβρουαρίου, οι τρεις κατηγορούμενοι αφαίρεσαν με τη χρήση βίας από 32χρονο Αμερικανό, χρήματα, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι o 28χρονος με τον 25χρονο, από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαΐου, είχαν διαπράξει τρεις κλοπές σε βάρος θαμώνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου και στον 28χρονο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.