Skip to main content

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.: Συλλήψεις για παράνομη κατοχή όπλων σε Νέα Σμύρνη, Κυψέλη

ΕΛ.ΑΣ.

Ένας 27χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο περιπολίας τους, αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο σε αναβάτη μοτοσυκλέτας και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, γεμιστήρα με 6 φυσίγγια και αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σε άλλη περίπτωση, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, συνελήφθη στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 47χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος επίσης για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί, κατά την περιπολία τους διενήργησαν έλεγχο, καθώς έκριναν την κίνησή του ύποπτη. Στο πλαίσιο του ελέγχου, βρέθηκε στο μπουφάν του, εντός σακούλας, και κατασχέθηκε περίστροφο.

ΕΛ.ΑΣ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.