Skip to main content

Θάνατος Μαλένας-Ίριδας: Η κατηγορούμενη μηνύει τη δικηγόρο του πρώην συζύγου της για συκοφαντική δυσφήμιση

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Δεκτό το αίτημα του συνηγόρου - Διακόπηκε για τις 5 Απριλίου η διαδικασία

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σε βάρος του πρώην συζύγου της η κατηγορούμενη από την Πάτρα.

«Η κατηγορουμένη μηνύει την συνήγορο του πρώην συζύγου της, κ. Αμπάζη. Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό: ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη με τα προβλήματα υγείας που έχει, με 6 αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο. Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον πρώην σύζυγό της;» είπε ο συνήγορος της κατηγορουμένης, ο οποίος νωρίτερα ζήτησε να εξετάσει σε άλλη δικάσιμο τον μάρτυρα, καθώς δεν έχει ολοκληρώσει την αγόρευσή του στην άλλη δικη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Θάνατος Μαλένας -Ίριδας: Καταθέτει ο πατέρας των παιδιών

«Ως δικηγόρος της κυρίας κατηγορουμένης θέλω να πω οτι εις βάρος της έχει διαπραχθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο και για το ίδιο αδίκημα δικάζεται συγχρόνως σε δυο δικαστήρια. Δεν μπορεί να είναι παρούσα σε δυο δικαστήρια, και ειδικά όταν αυτά εκδικάζονται ταυτόχρονα. Το ίδιο αδύνατο είναι να είναι παρών και ο δικηγόρος της. Είναι αδιανόητο να διεξαχθεί μια δίκη χωρις την παρουσία κατηγορουμένου και δικηγόρου. Η υπεράσπιση της κυρίας κατηγορούμενης επιθυμεί διαρκώς την εκδίκαση αυτής της υπόθεσης. Στην υπόθεση που διεξάγεται από 14μηνου, μετά την απόρριψη του αιτήματος για συνεκδίκαση, ο συνήγορός της αγορεύει επί 4 ημέρες. Δεν προέβαλα ως κόλλημα την ταυτόχρονη εκδίκαση κι αυτό εκλήφθηκε από την υποστήριξη της κατηγορίας ως αδυναμία. Δε γίνεται να συνεχιστεί η δίκη χωρίς την παρουσία της κατηγορούμενης.  Θα σας παρακαλέσω για να μη διακοπεί η διαδικασία να μου επιτρέψτε να εξετάσω κι εγώ τον μαρτυρα. Είμαι στη διπλανή αίθουσα και την υπερασπίζομαι. Θα γραφτούν βιβλία για την ιστορία αυτή. Ζήτω να συνεχιστεί η εξέταση του μάρτυρα στις 27 Μαρτίου» είπε.

Το δικαστήριο μετά και από σχετική πρόταση της εισαγγελέως έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου και διέκοψε τη διαδικασία για τις 5 Απριλίου.

naftemporiki.gr