Skip to main content

Παλαιοχριστιανοί Κορινθίας: «Δεν δίνω DNA, ούτε εμβόλιο έχω κάνει, είμαι εναντίον» δήλωσε ο 47χρονος πατέρας

Φωτ. Glomex/ ANT1

Αρνείται να υποβληθεί σε εξέταση DNA ο 47χρονος πατέρας ο οποίος κρατείται μέχρι αυτή την ώρα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η υπόθεση Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία καθώς νέα στοιχεία «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας.

Σε βάρος του 47χρονου πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου και αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα παιδιά της οικογένειας φέρονται να κρύβονται σε μοναστήρι της Θεσσαλίας μαζί με την μητέρα τους.

Την ίδια ώρα ο πατέρας καλείται να προχωρήσει σε τεστ DNA καθώς γίνεται λόγος για αιμομιξία.

Με την εξέταση, στόχος είναι να διαπιστωθεί εάν ο 47χρονος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.

Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί αιμομιξίας

Σύμφωνα με το MEGA, ο πατέρας αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί αιμομιξίας λέγοντας ότι «είμαι εναντίον όλων αυτών».

«Από που κι ως πού να δώσω εγώ βιολογικό υλικό; Υποχρεωτικό ξε-υποχρεωτικό, είμαι εναντίον αυτών, τα βιομετρικά. Ούτε το εμβόλιο. Ούτε το ηλεκτρονικό αποτύπωμα, δακτυλικό έδωσα» είπε αρχικά στο Mega και εξοργισμένος με την φημολογία για τα παιδιά του, είπε:

«Ποιο παιδί αιμομιξία; Τι λέτε τώρα; Εγώ τους είπα όταν βγω απο δω, θα κοιτάξω να την βρω, αφού μου έχουν πάρει όλα τα τηλέφωνα και όλα και είμαι ταραγμένος με αυτή την υπόθεση. Ελπίζω να μην πήγε σε καμιά Ικαρία, πρέπει να βγω να μιλήσω με τους συγγενείς» πρόσθεσε για την σύζυγό του που φέρεται να έφυγε μαζί με τα παιδιά.

«Πριν από 15 χρόνια έκανα παρέα με έναν άνθρωπο, ήμασταν… ακόμη δεν υπήρχε αυτό ως θέμα, καμία σχέση. Δεκαπέντε χρόνια και άνθρωπο να είχες σκοτώσεις, στο συγχωρούνε» είπε ακόμη.

Σημειώνεται ότι μετά από αστυνομική επιχείρηση, παρουσία εισαγγελέα, προσήχθη ο πατέρας και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, όπου κρατείται μέχρι αυτή την ώρα.