Skip to main content

Δύο τροχαία με 4 νεκρούς στην παραλιακή και το κέντρο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Στιγμιότυπο από το τροχαίο στην Πατησίων

Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Δύο θανατηφόρα τροχαία με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε δύο διαφορετικά δυστυχήματα στην παραλιακή και την περιοχή της Ομόνοιας σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Το πρώτο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23.00 στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή), στη συμβολή με τη Βάρης-Κορωπίου, με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τουλάχιστον δύο οχήματα. Όλα ξεκίνησαν όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα και κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του συγκρούστηκε σε τοίχο, κόπηκε στα δύο και κατέληξε πάνω σε ένα φοίνικα. Νεκρά ανασύρθηκαν ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 19 ετών, ενώ σοβαρά τραυματισμένο είναι ένα ακόμα αγόρι και πιο ελαφρά ένα κορίτσι.

Επίσης δύο ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές, με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο πεζούς, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν.

Μετά τη σύγκρουση διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.

Το δεύτεροο σημειώθηκε περίπου στις 5:30  τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των αναβατών. Μετά το τροχαίο μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ, το οποίο εφημέρευε, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.