Skip to main content

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα

ΕΛΑΣ

Στο κάδρο των ερευνών δύο πρόσωπα

Νέα στοιχεία εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου από το Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Εξαφανίστηκε μετά την συνάντηση που είχε με 50χρονο φίλο του κρεοπώλη, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή του.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση βρίσκονται ένα εύρημα και δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, η οποία εστάλη για περαιτέρω διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου τα εγκληματολογικά εργαστήρια να δώσουν απαντήσεις για το αν πρόκειται για ανθρώπινο αίμα ή όχι, κι αν πρόκειται για ανθρώπινο αίμα, εάν είναι του αγνοούμενου νεαρού.

Όπως αναφέρει η τηλεόραση του Open, φαίνεται πως η βάρκα αυτή ανήκει σε φιλικό πρόσωπο του 50χρονου κρεοπώλη.

Παράλληλα, στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει δύο ακόμα άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Πρόκειται για δύο φιλικά πρόσωπα του 50χρονου και του αγνοούμενου, με τους οποίους ο κρεοπώλης προσπάθησε να επικοινωνήσει το ο βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου.

Με τη γυναίκα δεν κατάφερε να επικοινωνήσει, ωστόσο βρήκε τον άνδρα και συνομίλησαν.

Ενώ ο άνδρας είχε δώσει αρχικά κατάθεση για την υπόθεση, οι αστυνομικοί τον κάλεσαν εκ νέου, κατάσχοντας επίσης το κινητό του τηλέφωνο για να το ελέγξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σβήσει συνομιλίες που είχε με τον κρεοπώλη.