Skip to main content

Κακοκαιρία Bettina: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σύμφωνα με την τοπική Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση

Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία σε τμήματα του οδικού δικτύου στη Δυτική Μακεδονία, λόγω χιονοπτώσεων και παγετού που έφερε η κακοκαιρία Bettina.

Υποχωρεί η κακοκαιρία Bettina – Σταδιακή εξασθένηση των θυελλωδών ανέμων

Στον Νομό Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο έως το 28ο χλμ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του κάθετου άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, καθώς και σε όλο το εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στον Νομό Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στον Νομό Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή Οδό Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 18ο έως το 30ό χλμ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Νίκης-Φλώρινας, καθώς και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά.

Στον Νομό Γρεβενών η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ., hellenicpolice.gr, υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.