Skip to main content

Αρίγκο Σάκι: Ο Μουρίνιο μπορεί να πουλήσει ψυγεία στην Αλάσκα

Reuters

Ο θρυλικός Ιταλός προπονητής αποθέωσε τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα.

Η Ρόμα μετά την κατάκτηση του Conference League τη περσινή σεζόν, διεκδικεί φέτος το Europa League, έχοντας προκριθεί στον τελικό με την Σεβίλλη.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βάλει την σφραγίδα του στην ομάδα της πρωτεύουσας και ο θρυλικός προπονητής του ιταλικού ποδοσφαιρικού, Αρίγκο Σάκι, τον αποθέωσε, τονίζοντας πως είναι ικανός να πουλήσει ψυγεία στην Αλάσκα.

«Η Ρόμα έχει έναν εκπληκτικό προπονητή, που έχει μεγάλη εμπειρία και που είναι ικανός να πουλήσει ψυγεία στην Αλάσκα. Οι ομάδες του δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια αλλά έχουν ισχυρή προσωπικότητα και δεν τα παρατούν ποτέ. Έχουν χαρακτήρα, σκληρότητα, την αίσθηση ότι ανήκουν κάπου. Αυτός, ως αυθεντικός χαρακτήρας που είναι, μπόρεσε να γίνει ένα με το περιβάλλον και την ομάδα», τόνισε ο Σάκι που έγραψε ιστορία στον πάγκο της Μίλαν, για να προσθέσει:

«Θα δούμε έναν τελικό μεταξύ μίας ομάδας, της Σεβίλλης, που προτιμάει να έχει τη μπάλα και μίας, της Ρόμα, με καθαρά αμυντικό χαρακτήρα, με ιταλικό στιλ. Από τον Μουρίνιο και τις ομάδες του μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Ακόμα και ένα μεγάλο κόλπο».