Skip to main content

Κυρ. Βελόπουλος: Τηλεπερσόνες και celebrities το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ

«H ΝΔ είναι το κόμμα των πατριδοκάπηλων. Η πατριδοκοπηλία τους είναι αισχίστου είδους»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, άσκησε κριτική για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δηλώνοντας ότι «ο ανακόλουθος πρωθυπουργός, αφού διέψευσε τον εαυτό του ότι δεν θα κάνει ψηφοδέλτιο celebrities, έκανε ψηφοδέλτιο τηλεπερσόνων και celebrities, με ολίγον από σημιτισμό, διασύροντας έτσι τη μεγάλη παράταξη της ΝΔ. Ευχόμαστε στον κ. Μητσοτάκη, πρώτο τραπέζι σε οποιοδήποτε νυχτερινό κέντρο ή σε κάποιο πλατό».

Παράλληλα, τόνισε πως «η ΝΔ είναι το κόμμα των πατριδοκάπηλων. Η πατριδοκοπηλία τους είναι αισχίστου είδους.

«Kατεδάφισε τον Ελληνισμό της Χειμάρρας κάνοντας το χατίρι στον Ράμα»

H επιλογή Μπελέρη έγινε μετά το “ΝΑΙ” του κ. Μητσοτάκη για την Μεγάλη Αλβανία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, με την υπόθεση του Κοσόβου» και επισήμανε: «Kατεδάφισε τον Ελληνισμό της Χειμάρρας κάνοντας το χατίρι στον Ράμα και χτίζει ο πρωθυπουργός την Μεγάλη Αλβανία».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας, κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει «πώς γίνεται ο Έλληνας να πεινάει, η ακρίβεια να θερίζει τα νοικοκυριά, αλλά να έχουμε ταυτόχρονα έκρηξη κερδών των πολυεθνικών και των καρτέλ;».

«Ας πει λοιπόν κάποιος στον πρωθυπουργό ότι έχει μπερδέψει το ρόλο του. Είναι πρωθυπουργός των πολιτών και όχι των πολυεθνικών», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Διαβάστε επίσης

ΝΔ: Στο ευρωψηφοδέλτιο Φρ. Μπελέρης, Π. Δήμας, Γ. Αυτιάς και Ελ. Μελέτη- Όλη η λίστα