Skip to main content

Π. Κουκουλόπουλος: Δεν ανέφερα ποτέ το όνομα της κ. Μ. Λάτση

Με απόσπασμα πρωινής του συνέντευξης στη ΝΕΡΙΤ,  στην οποία λέει ότι δεν ανέφερε το όνομα καμίας κυρίας, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρης Κουκουλόπουλος απαντά στην ανακοίνωση της κ. Μαριάννας Λάτση, που τον κατηγορεί για βαρύτατη προσβολή με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του στη Βουλή όπου άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν φωτογραφίες της σε δείπνο με τον κ. Αλέξη Τσίπρα και την κ.Γιάννα Αγγελοπούλου.

«Αντί άλλης απάντησης παραθέτω όσα είπα σήμερα στις 8.30 το πρωί στη ΝΕΡΙΤ δηλαδή πολύ πριν την ανακοίνωση της κ. Λάτση. Τα περί “φωτογράφων”, “πληροφοριοδοτών”, “ποιότητας χιούμορ”, “διαπλοκής” και άλλα συναφή τα αντιπαρέρχομαι αλλά δεν τα ανταποδίδω γιατί πολύ απλά δε γνωρίζω την κα Λάτση ούτε τη συνάντησα ποτέ. Απλώς ενημερώνω ότι δεν με αφορούν και έχω αποδείξεις επ’ αυτού μετά από 25 χρόνια δημόσιας παρουσίας για την οποία και διαρκώς κρίνομαι από τους πολίτες» καταλήγει ο κ.Κουκουλόπουλος και παραθέτει το απόσπασμα της συνέντευξής του.

Στη συμμετοχή του στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου δηλώνει πως ότι είχε να πει το είπε στη Βουλή.

Ο δημοσιογράφος επιμένει και του ζητεί να εξηγήσει τι εννοούσε όταν μίλησε για τις φωτογραφίες.

«Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει τα πρακτικά της Βουλής, είπα κάτι πολύ συγκεκριμένα πολύ σοβαρά και χωρίς υπαινιγμούς ούτε για πρόσωπα ούτε για οτιδήποτε άλλο ούτε και με άρωμα απειλής ούτε οτιδήποτε άλλο. Είπα πολύ καθαρά στους συναδέλφους μου αυτά που γνωρίζω με την επισημότητα που έχει το βήμα της Βουλής και είπα στη Βουλή ότι θα ξαναμιλήσω εάν κι εφόσον χρειαστεί ή γνωρίζω περισσότερο κάτι περισσότερο. Ήμουνα πάρα πολύ καθαρός» αναφέρει ο κ. Κουκουλόπουλος.

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ.Κουκουλόπουλος απαντά: «Δε μίλησα για κανένα όνομα καμιάς κυρίας εγώ, εγώ είπα για τα χειροφιλήματα και τα Λονδίνα, γιατί έγινε μια αναφορά στη διαπλοκή και αναρωτήθηκα αν είναι απεμπλοκή και είπα αν μάλιστα για κάποια από αυτά όπως για το Λονδίνο ότι στην αρχή υπήρξε άρνηση και μετά παραδοχή» και συνέχισε: «Εάν υπάρχουν φωτογραφίες για τέτοιου τύπου συναντήσεις, τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει ένας διάλογος μέσα στη Βουλή που διεξάγεται με απόλυτη αξιοπρέπεια και ευπρέπεια- ούτε κανένα όνομα λέω και ούτε είπα, εάν χρειαστεί ότι γνωρίζω θα το πω στη Βουλή και πουθενά αλλού».

Σημειώνεται ότι η κ. Λάτση σε ανακοίνωσή της κάνει  λόγο για ανυπόστατες και κατασκευασμένες ειδήσεις και καταλογίζει στον κ. Κουκουλόπουλο ότι διατύπωσε, ενώπιον των μελών του ελληνικού  Κοινοβουλίου,«με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας».

«Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη» λέει η ίδια και προσθέτει ότι τόσο ο κ. Κουκουλόπουλος όσο και οι φωτογράφοι του είναι υπόλογοι των λόγων και τον πράξεών τους.