Skip to main content

Διοικητικές αλλαγές στην Star Bulk Carriers

Πηγή φωτ. starbulk.com

Ο Ryan Lee θα κατέχει τον ρόλο του Class B Director, ενώ θα συμμετέχει και στην Επιτροπή Διορισμών και Εταιρικής Διακυβέρνησης

Θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Star Bulk Carriers του Πέτρου Παππά λαμβάνει ο Ryan Lee, senior αντιπρόεδρος Διεθνών Ευκαιριών στην εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Oaktree Capital.

Ειδικότερα, ο κ. Lee θα κατέχει το ρόλο του Class B Director, ενώ θα συμμετέχει και στην Επιτροπή Διορισμών και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Ο ίδιος θα καλύψει το κενό του Brian Laibow, ο οποίος παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Star Bulk για να κυνηγήσει άλλες προσωπικές ευκαιρίες.

Η ναυτιλιακή ευχαρίστησε τον κ. Laibow για την προσήλωση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του ευχήθηκε επιτυχία στα μελλοντικά εγχειρήματά του.

Ο στόλος της εισηγμένης στο αμερικανικό χρηματιστήριο εταιρείας αποτελείται από 120 bulk carriers, χωρητικότητας 13,3 εκατ. dwt, εκ των οποίων 17 είναι newcastlemax, 20 capesize, 2 mini capesize, 7 post panamax, 40 kamsarmax, 2 panamax, 20 ultramax και 12 supramax.