Skip to main content

Ευ. Μεϊμαράκης: «Ως εδώ» στην ανεύθυνη πολιτική της κυβέρνησης

«Το 2016 η Νέα Δημοκρατία είναι παρούσα λέγοντας “ως εδώ” στην ανεύθυνη και καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης την Κυριακή.

Με μήνυμά του στο Twitter, πρόσθεσε ότι «η Ν.Δ. είναι εδώ», ενώ συμπλήρωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «έρχεται ενωμένη και ισχυρή, με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις για να προσφέρει ένα εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης».

Όπως είπε, η Ν.Δ. χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με ανανέωση και αξιοκρατία, θα ξανασυναντηθεί με την κοινωνία, με πολιτικές για το κοινό καλό.

Χαρακτήρισε δε το 2016 χρονιά κορυφαίων εσωκομματικών διεργασιών, διευκρινίζοντας ότι «ήρθε η ώρα να πάρουμε τις μεγάλες και ιστορικές αποφάσεις για την παράταξή μας».

Νωρίτερα, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι «πρέπει να προκρίνουμε τις πολιτικές που θα μας βοηθήσουν να ανασυνταχθούμε και να βαδίσουμε ως κοινωνία τον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας».

«Μπροστά μας έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο για να ξεπεράσουμε τις δοκιμασίες, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που δημιούργησε η κρίση. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να διδαχθούμε από αυτά», συμπλήρωσε ο υποψήηφιος πρόεδρος της Ν.Δ.