Skip to main content

Νικόλ Κίντμαν: «Έχω μια πολύ γεμάτη ζωή με τους ανθρώπους που αγαπώ»

REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Η Κίντμαν αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη της έδωσε την έμπνευση για την τρίτη σεζόν της σειράς «Big Little Lies»

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, Νικόλ Κίντμαν, κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού «Elle» του τεύχους Impact Issue του Απριλίου και εντυπωσιάζει. Παράλληλα μιλά με ενθουσιασμό μεταξύ άλλων για τις έφηβες κόρες της, τη Sunday Rose και τη Faith, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν.

REUTERS/Danny Moloshok

«Λατρεύω τα έφηβα κορίτσια. Τα βρίσκω υπέροχα», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό. «Θαυμάζω αυτή την ηλικία και όσα αντιμετωπίζουν, αλλά και την ικανότητά τους να διαχειρίζονται τόσο πολλά», προσθέτει.

Η Κίντμαν αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη της έδωσε την έμπνευση σε εκείνη και τη Ρις Γουίδερσπουν για την τρίτη σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς «Big Little Lies».

«Η κόρη μου είδε και τις δύο σεζόν και είπε: “Εντάξει, δεν υπάρχει αμφιβολία, πρέπει να υπάρξει και τρίτη”». Παρόλο που η σταρ απολαμβάνει πολλές ξεχωριστές στιγμές, νιώθει πλήρης μόνο με τους δικούς της ανθρώπους.

«Έχω μια πολύ γεμάτη ζωή με τους ανθρώπους που αγαπώ. Μεγαλώνω κόρες. Είμαι σύζυγος, είμαι καλή φίλη. Είμαι αδελφή, είμαι θεία. Έχω βαθιά στενές σχέσεις με τους ανθρώπους. Αυτό, για μένα, είναι το νόημα της ζωής και συνεπώς θα πρέπει να νοιαζόμαστε για το τι αφήνουμε πίσω μας, ποιον αφήνουμε και πώς το κάνουμε αυτό, αλλά και την αίσθηση του σεβασμού μας προς αυτό», καταλήγει.