Skip to main content

Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης: Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα τρόφιμα που το περιέχουν;

O Στρατιωτικός Κλινικός Διαιτολόγος, Νικόλαος Δήμζας, από το docdiet.gr, μας εξηγεί γιατί το να κοιτάμε τις ετικέτες και να αποφεύγουμε τα συσκευασμένα τρόφιμα που περιέχουν σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης μπορεί να μας σώσει.

Το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και οι κίνδυνοι από την κατανάλωση του απασχολούν ολοένα και περισσότερο την επιστημονική κοινότητα. Γενικά, θα λέγαμε ότι το συγκεκριμένο σιρόπι είναι μια γλυκαντική ύλη χαμηλού κόστους που η υπέρμετρη κατανάλωσή της μπορεί να έχει σοβαρή αρνητική επίδραση στην υγεία.

Διαβάστε περισσότερα