Skip to main content

Ιντερτέκ: «Πράσινο» από Γ.Σ. για την πώληση της KB Impuls Hellas

Την πώληση και μεταβίβαση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας KB Impuls Hellas ενέκρινε χθες η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ιντερτέκ Α.Ε.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι της εταιρείας ενέκριναν και χορήγησαν ειδική άδεια για την συναφθείσα την 14/8/2015 πώληση και μεταβίβαση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της KB Impuls Hellas, ήτοι 23.160 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 29,35 ευρώ εκάστη, προς την αγοράστρια εταιρεία ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ Ανώνυμη Επενδυτική & Εμπορική Εταιρεία.

Η τελευταία εδρεύει στην Παιανία Αττικής και ελέγχεται από τον κ. Δ. Κοντομηνά, κύριο μέτοχο της εταιρείας και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου αυτής.

Το συνολικό τίμημα ανήλθε στα 400.000 ευρώ, εκ των οποίων 50.000 ευρώ καταβλήθηκαν ήδη κατά την υπογραφή της εγκριθείσας σύμβασης και το υπόλοιπο πιστώθηκε και είναι καταβλητέο σε επτά ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις διαδοχικά, ποσού 50.000 ευρώ εκάστη, της πρώτης δόσης καταβλητέας την 15/11/2015 κ.ο.κ. Την εμπρόθεσμη και προσήκουσα αποπληρωμή του πιστωθέντος μέρους του τιμήματος εγγυήθηκε ο κ. Κοντομηνάς.