Σύμβαση για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος PROFITS® (Core Banking Solution) υπέγραψε η Intrasoft International με την Centenary Bank της Ουγκάντα.
Η σύμβαση αυτή, διάρκειας 6,5 ετών , αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο για την Intrasoft International, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική επιλογή της να ενισχύσει την παρουσία της στην αφρικανική ήπειρο, όπως επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Πρόκειται για το έκτο έργο που υλοποιεί η εταιρεία στην Αφρική.
Η νέα Core Banking λύση της Centenary Bank είναι μία ολοκληρωμένη λύση που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις επιχειρησιακές ανάγκες της τράπεζας. Στην καρδιά της λύσης βρίσκεται το τελευταίας τεχνολογίας Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα PROFITS®, σχεδιασμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε τράπεζας, εξασφαλίζοντάς της πλούσια λειτουργικότητα.
«Με το έργο αυτό, η τράπεζά μας έχει ως στόχο να βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία και την παραγωγικότητά της και, κατά συνέπεια, να αναβαθμίσει τη συνολική εμπειρία του πελάτη. Επιλέξαμε το Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα PROFITS® της Intrasoft International, ανάμεσα σε άλλα κορυφαία προϊόντα της αγοράς, ακολουθώντας μία πολύ διεξοδική διαδικασία επιλογής, η οποία περιλάμβανε πραγματική προσομοίωση συνθηκών. Η ομάδα της Intrasoft International ξεχώρισε για την ισχυρή τεχνογνωσία της και την ικανότητά της να παραδίδει», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Centenary Bank, Fabian Kasi.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, Αλέξανδρος Μάνος, ανέφερε από την πλευρά του: «Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή της Centenary Bank – μετά από μία αυστηρή, διεξοδική και άκρως ανταγωνιστική διαδικασία αξιολόγησης – να αναλάβουμε το έργο αυτό. Η επιτυχία αυτή είναι άλλο ένα δείγμα της διεθνούς δυναμικής της εταιρείας μας, δικαιώνοντας τη στρατηγική μας απόφαση να επενδύσουμε στις παγκόσμιες αγορές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ανάληψη του πρώτου μας έργου στην Ουγκάντα, προσβλέποντας στην επιτυχή ολοκλήρωσή του, καθώς και στην ενίσχυση της παρουσίας μας στην Ουγκάντα, αλλά και στην Αφρική γενικότερα».