Skip to main content

The smarter E Europe: Τον Ιούνιο η Διεθνής Έκθεση για την ενεργειακή βιομηχανία

thesmartere.de/

19 έως τις 21 Ιουνίου στο Μόναχο

Από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου θα ανοίξει τις πύλες της η κορυφαία πλατφόρμα για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, The smarter E Europe, στο Μόναχο, υπό τη διοργάνωση της Solar Promotion GmbH, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, η The smarter E Europe αποτελεί την «ομπρέλα» των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και EM-Power Europe, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ενεργειακής βιομηχανίας, από τους τομείς των φωτοβολταϊκών και των συσσωρευτών ενέργειας έως τα ηλεκτρικά οχήματα και την ευφυή χρήση της ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις, καθιερώνοντάς την ως διεθνή τόπο συνάντησης για τη βιομηχανία ενέργειας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκθεσης θα λάβει χώρα το επιτυχημένο συνέδριο, The smarter E Conference, στις 18 και 19 Ιουνίου στο Συνεδριακό κέντρο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, ICM München.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να τα προμηθευτούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης: https://www.thesmartere.de/tickets.

Σημειώνεται ότι το Μόναχο θα έχει υψηλή κίνηση την περίοδο της έκθεσης, καθώς θα λάβουν χώρα παράλληλα αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, EURO 2024 και για το λόγο αυτό συστήνεται η έγκαιρη τακτοποίηση κάθε εκκρεμότητας σχετικά με το ταξίδι