Skip to main content

ΣΥΝΔΔΕ&L: Ο Δήμος Ασπροπύργου θα συνδράμει του διαμεταφορείς

Παρουσίαση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2023 από τον Πρόεδρο του ΣΥΝΔΔΕ&L, Νίκο Αργυρίδη, και ενημέρωση για τους στόχους του 2024

Την συνδρομή του Δήμου Ασπροπύργου για την βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στα όρια του Δήμου, σε ότι αφορά την λειτουργία των διαμεταφορικών εταιρειών υποσχέθηκε κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Eλλάδος ο νέος δήμαρχος Ασπροπύργου, Γιάννης Ηλίας.

Οι εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με χαιρετισμό από τον Δήμαρχο ο οποίος αφενός αναγνώρισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες του κλάδου, που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου του, αφετέρου δεσμεύτηκε να συνδράμει ο ίδιος ως αιρετός δημοτικός άρχοντας, μαζί με το νέο Δημοτικό συμβούλιο, με όλες τους τις δυνάμεις.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών, Ιωάννης Ξιφαράς, ο οποίος και αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στον κλάδο όπως εκσυγχρονισμός στόλου, βελτίωση υποδομών και υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους εργαζόμενους στον κλάδο.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Κώστας Καλογεράκος για τις προσφερόμενες υπηρεσίες από  GREENWOODS – ALLIANZ, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Ακολούθησε παρουσίαση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2023 από τον Πρόεδρο του ΣΥΝΔΔΕ&L, Νίκο Αργυρίδη, και ενημέρωση για τους στόχους του 2024.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αναλυτικός οικονομικός απολογισμός του έτους 2023 και προϋπολογισμός του τρέχοντος έτους, οι οποίοι ψηφίστηκαν ομόφωνα από όλους τους παριστάμενους.

Ακολούθησε η βράβευση στελεχών από τις εταιρείες – μέλη του Συνδέσμου που έχουν συμπληρώσει 25 έτη προϋπηρεσία στον κλάδο και πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας.