Skip to main content

NBA: Oι Μπακς έχασαν το προβάδισμα και τρέμουν για τον τραυματισμό του Λίλαρντ

Dan Hamilton-USA TODAY Sports

Οι Ιντιάνα Πέισερς νίκησαν με 121-118 τα ''ελάφια'', έκαναν το 2-1 στη σειρά αλλά όλο το ενδιαφέρον στο Μιλγουόκι έχει πέσει στο πρόβλημα του σούπερ σταρ της ομάδας

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, οι Ιντιάνα Πέισερς νίκησαν στην παράταση 121-118 τους Μιλγουόκι Μπακς και πήραν το προβάδισμα στη σειρά με 2-1, όντας αυτή την στιγμή το φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο των play offs του NBA.

Η ήττα έφερε προβληματισμό στο στρατόπεδο των ”ελαφιών” που από το ξεκίνημα της διαδικασίας αγωνίζονται χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος παραμένει στα pits λόγω τραυματισμού.

Η απουσία του Greek Freak είναι τεράστια για την ομάδα από το Γουισκόνσιν που έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα ζωτικής σημασίας πρόβλημα.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τους Πέισερς, ο σούπερ σταρ της ομάδας, Ντάμιαν Λίλαρντ ένιωσε πολύ έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο που πραγματικά έσφιξε τα δόντια για να βγάλει το παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες αν και είναι δεδομένη η ανησυχία των ανθρώπων της ομάδας που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να οδηγηθούν στα επόμενα ματς χωρίς τους δύο πιο σημαντικούς παίκτες του ρόστερ.

Τη φετινή σεζόν, ο Αμερικάνος γκαρντ έχει κατά μέσο όρο 24,3 πόντους με 7 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ σε 35,3 λεπτά συμμετοχής.