Skip to main content

Καλαμάτα: Αποκλεισμένος ο κόμβος Ασπροχώματος από αγρότες της Μεσσήνης

Αποκλεισμένος θα παραμείνει έως τις 14.30 ο κόμβος του Ασπροχώματος από αγρότες της Μεσσήνης που προανήγγειλαν ότι θα επαναλάβουν το κλείσιμο και το απόγευμα.

Στο μεταξύ, νωρίς το πρωί, αγρότες της Τριφυλίας ξεκίνησαν από τους Γαργαλιάνους και αφού πέρασαν από τις κεντρικές πλατείες των Φιλιατρών και της Κυπαρισσίας, κατέληξαν πριν λίγη ώρα στον κόμβο του Καλού Νερού. Εκεί αναμένεται να αποκλείσουν συμβολικά για μισή ώρα το δρόμο. Μαζί τους βρίσκονται και ελεύθεροι επαγγελματίες της περιοχής. Στις 14:30 μ.μ. θα κλείσουν και πάλι για ένα ημίωρο τον κόμβο.

Χθες, εξάλλου, οι αγρότες της Μεσσήνης «εισέβαλαν» με τα τρακτέρ τους στην πόλη της Καλαμάτας, κι έφθασαν μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης, διαδηλώνοντας. Στην πορεία των αγροτών ενσωματώθηκαν δικηγόροι, δικαστικοί επιμελητές, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι, τοπογράφοι, εργολήπτες και άλλοι φορείς που βρίσκονται σε διαρκείς κινητοποιήσεις για το θέμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Οι αγρότες της Μεσσηνίας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το κεντρικό συντονιστικό όργανο των αγροτών και συμμετέχουν στις αποφάσεις για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.