Skip to main content

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» από τον Αλαφούζο για την άμεση αγορά του Μεντόσα

Το «πράσινο φως» από τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να επισπευστούν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτρηση του Στίβεν Μεντόσα από την Αμιάν, έλαβε ο Πιερ Ντρεοσί.

Μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Λαμκέλ Ζε, η πρώτη επιλογή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού ήταν ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός της γαλλικής ομάδας.

Ο Μεντόσα μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, υπάρχουν αρκετές ομάδες που επιθυμούν να τον αποκτήσουν κι αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την περίοπτωσή του για να «ντυθιεί» στα πράσινα.

Ο Ντρεοσί, πάντως, φέρεται να έπεισε τον παίκτη να ενταχθεί στο δυναμικό του «τριφυλλιού» από την 1η Ιουλίου, παρότι ο 28χρονος winger είχε προτάσεις από Ναντ, Λέγκια Βαρσοβίας και Τραμπζονσπόρ.

Το ερώτημα που υπάρχει είναι εάν ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο, ή αν θα προσπαθήσει να βρει ένα σημείο επαφής με την Αμιάν, προκειμένου να καταβάλλει ένα ποσό κι ο Μεντόσα ν΄ αποδεσμευτεί άμεσα και να ενταχθεί από τώρα στο ρόστερ των «πρασίνων».

Ο Ντρεοσί ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο για το που έχει φτάσει η υπόθεση και φέρεται να πήρε το «οκ» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για να προχωρήσει άμεσα με τη μεταγραφή του παίκτη, να πληρωθεί, δηλαδή, η Αμιάν τώρα και να κλείσει η υπόθεση.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη κι από το στιγμή που ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις του, όλα συντελούν στο ότι πολύ σύντομα ο Μεντόσα θα ενταχθεί και τυπικά στο δυναμικό του Παναθηναϊκού άμεσα.

Οι αρχικές αξιώσεις της Αμιάν για τον Κολομβιανό ξεπερνούσαν τις 600.000 ευρώ, όμως τα τελευταία 24ωρα έχει ρίξει τις απαιτήσεις της στο όριο των 400.000 ευρώ. Στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έως και 300.000 ευρώ για να πάρουν από τώρα τον Κολομβιανό και η απόσταση δεν είναι πια μεγάλη.