Skip to main content

Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας για βιασμό της κόρης του και 14χρονης φίλης της

Για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών, ένα εκ των οποίων είναι η κόρη του, καθώς και για ασέλγεια σε βάρος ενός 18χρονου αγοριού, κατηγορείται 46χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών.

Σε βάρος του 46χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 46χρονος, από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, χρησιμοποιώντας απειλές, είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ’ εξακολούθηση την κόρη του και μια άλλη κοπέλα που τότε είχαν ηλικία 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου τότε αγοριού από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 46χρονος, χρησιμοποιώντας προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθή, επιχείρησε να προσελκύσει και άλλα ανήλικα άτομα, ενώ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Πατρών.