Πολιτισμός

Νέα και εκδηλώσεις από τον χώρο του Πολιτισμού

 
  • «Αναζητώντας την Σκοτεινή Ύλη»
  • «Game of Thrones»: Αιματοβαμμένο φινάλε
  • Έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών στην Κωνσταντινούπολη
  • Η Μύρτιδα σε συλλεκτικά γραμματόσημα

Θέατρο

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Στον αέρα οι αμοιβές των καλλιτεχνών»

Η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη, κατέθεσε ερώτηση προς την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφορικά με την εκκρεμή καταβολή αμοιβών των καλλιτεχνών μετά την ολοκλήρωση των διαχειριστικών ελέγχων για τα οικονομικά πεπραγμένα της ΑΕΠΙ.

Μουσική

«Κάτι Παράξενο» live

Η Μικρή Άρκτος και το PassPort Κεραμεικός Upstairs (Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος, Αθήνα) παρουσιάζουν την μουσική παράσταση των Απόστολου Κίτσου και Μιχάλη Καλογεράκη με τίτλο «Κάτι Παράξενο», την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 10.30 το βράδυ.

Εικαστικά

Έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών στην Κωνσταντινούπολη

Σχεδιασμένη από την Ίριδα Κρητικού και υλοποιημένη με την αμέριστη συμπαράσταση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, η ομαδική έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών, με τίτλο «Τα Ωραία του Πέραν», εγκαινιάζεται στο Σισμανόγλειο Μέγαρο στην Κωνσταντινούπολη, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 7.30 το απόγευμα, και θα διαρκέσει έως τις 13 Απριλίου.

Βιβλίο

Η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στο Παρίσι

Αναβαθμισμένη θα είναι φέτος η ελληνική παρουσία στην 38η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου (Livre Paris/ Paris Book Fair) που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι  από τις 15 έως και τις 19 Μαρτίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 χωρών, και τιμώμενη χώρα τη Ρωσία.

Μουσεία

Σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα στη βορειοανατολική Κωπαΐδα

Το διετές ερευνητικό πρόγραμμα «The Mycenaean Northeastern Kopais - MYNEKO» (2016-2017), στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε συστηματική ανασκαφική έρευνα στις νησίδες Άγιος Ιωάννης και Πύργος-Αγία Μαρίνα στον βορειοανατολικό μυχό της λίμνης στη βόρεια Κωπαΐδα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή