Skip to main content

Spotify: «Επέστρεψε» μετά τη δεύτερη διακοπή λειτουργίας

Η διακοπή προκάλεσε προβλήματα σε περισσότερους από 41.000 χρήστες του Spotify.

Η πλατφόρμα ροής μουσικής της Spotify Technology SA (SPOT.N) υπέστη σύντομη διακοπή λειτουργίας την Πέμπτη, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες χρήστες να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα πριν οι υπηρεσίες επανέλθουν σε λειτουργία, όπως μεταδίδει το Reuters.

“Όλα φαίνονται πολύ καλύτερα τώρα”, ανέφερε σε ένα tweet το Spotify Status, ένας λογαριασμός που παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της πλατφόρμας.

Στη δεύτερη τέτοια διακοπή μέσα σε δύο εβδομάδες, περισσότεροι από 41.000 χρήστες του Spotify ανέφεραν στο Downdetector.com ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα με την πλατφόρμα streaming κατά την κορύφωση της διακοπής.

Καθώς το Spotify επανήλθε σε λειτουργία, το Downdetector δήλωσε ότι οι αναφορές διακοπών είχαν πέσει κάτω από 2.000.

Το Spotify υπέστη μια σύντομη διακοπή νωρίτερα αυτό το μήνα, με περισσότερους από 45.000 επηρεαζόμενους χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην κορύφωση της διακοπής.

Μια διακοπή δικτύου στη Microsoft Corp (MSFT.O) την Τετάρτη έθεσε εκτός λειτουργίας την πλατφόρμα cloud της μαζί με υπηρεσίες όπως το Teams και το Outlook, πλήττοντας εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενώ οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης της Meta Platforms Inc(META.O) αντιμετώπισαν επίσης μια σύντομη διακοπή.

naftemporiki.gr