Skip to main content

Super League: Ξεμάκρυνε ο Ολυμπιακός, 2-1 στη Βέροια

Η προέλαση του Ολυμπιακού δεν ανακόπηκε ούτε στη Βέροια. Ο πρωταθλητής Ελλάδας νίκησε στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα με 2-1 στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής και αύξησε τη διαφορά από τους συλλόγους που ακολουθούν. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά, απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό σε φάση διαρκείας και προηγήθηκαν στο 11ο με ωραία προσπάθεια του Σεμπά, που κατέληξε σε κεφαλιά του Φορτούνη για το 0-1.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου όμως οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο παρουσίασαν πάλι σοβαρά προβλήματα στην ανασταλτική και αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρουν κάποιες ευκαιρίες και να ισοφαρίσουν στο 24΄ με διαγώνιο σουτ του Σαρπόνγκ και τον Καπίνο να φέρει ευθύνη.

Η Βέροια δεν χάρηκε για πολύ πάντως, αφού στο 35ο λεπτό βρέθηκε πάλι να κυνηγά το σκορ. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 1-2 με άλλη μια κεφαλιά, του Μιλιβόγεβιτς αυτή τη φορά, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Μάριν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός άνοιξε, αλλά δεν είχε τις ευκαιρίες του πρώτου και η «βασίλισσα του βορρά» δεν κατόρθωσε να απειλήσει ποτέ.

Αντίθετα, ο πρωταθλητής είχε δύο σημαντικές στιγμές, με τους Σεμπά στο 50΄ και Ιντέγε στο 59΄, ενώ το απευθείας φάουλ του Μιλιβόγεβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λόπεθ.