Skip to main content

Μπάσκετ: Δηλώσεις Γιάνκοβιτς, Μπατίστα

Όταν σε μια σειρά τελικών έχεις χάσει 3-0 με «καθαρές» διαφορές στα περισσότερα παιχνίδια δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης του αντίπαλου και αυτό αναγνώρισαν ιπποτικά στις δηλώσεις τους οι αθλητές του Παναθηναϊκού.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη σειρά αυτή εμφανίστηκε καλύτερος. Παρά τις απουσίες που είχαμε, από την πλευρά των προπονητών ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Τα ματς κρίθηκαν σε κάποιες λεπτομέρειες, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με παρελθόν, παρόν και μέλλον και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να είμαστε καλύτεροι του χρόνου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς

Από την πλευρά του, ο Εστέμπαν Μπατίστα επέστρεψε απόψε έχοντας χάσει τους πρώτους δύο τελικούς αλλά δεν κατόρθωσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα του. «Έπαιξα μετά από ένα μήνα. Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα και χάσαμε, όπως και το πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτούμε τη νέα σεζόν και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε φέτος» είπε ο Ουρουγουανός σέντερ.

«Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που έγινε. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Τουλάχιστον κερδίσαμε το Κύπελλο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά φτάσαμε στην κρίσιμη στιγμή με απουσίες και όχι σε καλή κατάσταση. Αυτά δεν έχουν σημασία πια και πρέπει να σκεφτούμε το αύριο» πρόσθεσε ο Μπατίστα, αναφερόμενος στη φετινή κακοτυχία του Παναθηναϊκού.

Όσο για το αν η νέα περίοδος θα τον βρει στην Ελλάδα; «Δεν ξέρω» απάντησε. «Απόψε ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι στο χέρι μου μόνο. Πέρασα πολύ καλά εδώ. Αγαπάω την Ελλάδα. Είμαι πολύ καλά σε αυτήν τη χώρα, σε αυτήν την πόλη. Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση» πρόσθεσε.