Skip to main content

Σφαιρόπουλος: Να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ικανή ομάδα ο Παναθηναϊκός

Στη συγκέντρωση των αθλητών του, οι οποίοι κατόρθωσαν να ελέγξουν απόλυτα το παιχνίδι ακόμη και στα διαστήματα που είχαν «κολλήσει» επιθετικά εστίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός, πάντα σοβαρός και μετρημένος, δεν είχε πάντως όρεξη για πανηγυρισμούς, παρότι η ομάδα του βρίσκεται στο 2-0 και κατ΄ επέκταση μόλις μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το 2013.

«Είναι μία σημαντική νίκη στη σειρά των αγώνων που έρχεται μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγχαμε το παιχνίδι κυρίως από την άμυνά μας» παρατήρησε ο κ. Σφαιρόπουλος.

«Γενικά, κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό σε χαμηλό σκορ και με τέτοια άμυνα μπορείς να είσαι μέσα στο παιχνίδι ακόμα κι αν κολλάς επιθετικά κάποια τρίλεπτα μέσα στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία σοβαρή ομάδα που έχει την ικανότητα να μας δημιουργήσει προβλήματα στο επόμενο παιχνίδι» πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια; «Πιστεύω ότι φέτος όλη τη χρονιά έχουμε δείξε μεγάλη σοβαρότητα σε θέματα προετοιμασίας και συγκέντρωσης. Ξέρουμε ότι η ομάδα μας στο παρελθόν έχει πληρώσει κάποια λάθη, όμως δεν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια» απάντησε ο Σφαιρόπουλος.