Skip to main content

Σφαιρόπουλος: Νικήσαμε σχετικά εύκολα

Ικανοποιημένος από τη νικηφόρο είσοδο της ομάδας του στους τελικούς του πρωταθλήματος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς ο στόχος επετεύχθη και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στο 1-0.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν… θριαμβολόγησε πάντως, καθώς ξέρει καλύτερα από τον καθέναν ότι χρειάζεται ακόμη ανάλογη και ίσως περισσότερη προσπάθεια προκειμένου ο Ολυμπιακός να εκτοπίσει από την κορυφή τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

«Περιμέναμε μεγάλη μάχη. Πάντα αυτά τα παιχνίδια  είναι ντέρμπι, σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο ομάδες. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ που δεν μπήκαν στο πρώτο μέρος, στην ανάπαυλα όμως ηρεμήσαμε» δήλωσε ο κ. Σφαιρόπουλος.

«Παίξαμε ακόμα καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος, πήγαμε καλά στην επίθεση όπου στην αρχή ήμασταν άστοχοι, κοντρολάραμε το ματς και πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνέχεια της σειράς απάντησε ότι «είναι νωρίς να σκεφτούμε τον δεύτερο τελικό. Είμαστε χαρούμενοι για το 1-0, θα ξεκουραστούμε και θα σχεδιάσουμε το δεύτερο παιχνίδι».