Skip to main content

Σφαιρόπουλος: Είμαστε αουτσάιντερ

Σε χαμηλούς τόνους κινήθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού της Ευρωλίγκας, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το σπουδαίο παιχνίδι κι εστίασε στη σημασία της συμμετοχής του Ολυμπιακού. 

«Όταν έρχεσαι σε ένα φάιναλ 4 είσαι έτοιμος να παίξεις δυο τελικούς. Μετά τη νίκη μας στον ημιτελικό, είπαμε ότι κάναμε απλά το πρώτο βήμα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για το club, διότι δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια πολύ ταπεινά ώστε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας», υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος.

«Ανυπομονούμε να παίξουμε σε αυτόν τον τελικό. Για εμάς τα δυο παιχνίδια της regular season είναι τελείως διαφορετικά από το αυριανό παιχνίδι. Ένας τελικός είναι ένας τελικός. Πρέπει να πάρουμε μικρά πράγματα από εκείνους τους αγώνες, όμως αυτός θα είναι εντελώς διαφορετικός», πρόσθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Όσο για τον αντίπαλό τους; «Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή η Φενέρμπαχτσε είναι στην καλύτερη κατάστασή της. Έχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη, παίζει μπροστά στο κοινό της και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Είμαστε το αουτσάιντερ, μα θα παλέψουμε για τις πιθανότητές μας».

Στο «Σινάν Ερντέν» ο Πρίντεζης είχε γράψει Ιστορία το 2012 με το buzzer beater καλάθι του που χάρισε στον Ολυμπιακό τον δεύτερο τίτλο στη διοργάνωση.

«Είναι τιμή να βρισκόμαστε σε έναν ακόμη τελικό. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη ήταν η φετινή Ευρωλίγκα. Είναι σημαντικό που φτάσαμε εδώ, για εμάς, για τον κόσμο, για το club. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε και θα πάρουμε άλλο ένα τρόπαιο», σχολίασε και πρόσθεσε για τον αρχηγό της ομάδας του: «Ο Σπανούλης είναι ηγέτης, είναι δύσκολο να τον “διαβάσεις” και να τον σταματήσεις».