Skip to main content

Σλούκας: Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης

Ο MVP του τελικού αποθέωσε τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και τους συμπαίκτες του

Ο Κώστας Σλούκας κουβάλησε τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του στον τελικό της Ευρωλίγκας, πλήρωσε περισσότερο από τον καθένα το καλάθι της Ρεάλ Μαδρίτης και, δικαίως, αναδείχθηκε MVP του Φάιναλ-4.

«Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή 7 αστέρια. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για όλη την ομάδα, για όλο τον οργανισμό. Καταθέσαμε ψυχή, δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο διεθνής γκαρντ στη μεικτή ζώνη.

«Κερδίσαμε στον ημιτελικό με 15 πόντους και σήμερα κερδίσαμε στον τελικό με 15 πόντους. Είμαστε πανάξια πρωταθλητές Ευρώπης», συμπλήρωσε ο αρχηγός της αθηναϊκής ομάδας.

Όσο για τον εαυτό του; «Έχω πάντα αυτοπεποίθηση, ένιωθα καλά, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Σήμερα έδειξα ποιος είμαι και αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι υπερήφανοι γιατί γιορτάζουμε το έβδομο».

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα είχε αναφέρει ότι «είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα, για όλο τον Παναθηναϊκό. 10.000 άνθρωποι είναι εδώ για να μας υποστηρίξουν, δώσαμε τα πάντα και τελικά το πήραμε. Πάντα τα δίνω όλα στο παρκέ. Το αξίζαμε και πετύχαμε».