Skip to main content

Νέες κλήσεις Ντοριβάλ στην Εθνική Βραζιλίας

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν οι Μπρέμερ (Γιουβέντους), Έντερσον (Αταλάντα), Πέπε (Πόρτο) και ο τερματοφύλακας Ραφαέλ της Σάο Πάουλο

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Ντοριβάλ Τζούνιορ, ανακοίνωσε την πρόσκληση τεσσάρων ακόμη παικτών ως μέρος της αποστολής για το εφετινό Κόπα Αμέρικα.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τον αμυντικό Μπρέμερ (Γιουβέντους), τον μέσο Έντερσον (Αταλάντα) και τον επιθετικό Πέπε (Πόρτο) για την ηπειρωτική διοργάνωση που ξεκινά τον Ιούνιο, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), ο οποίος υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο την περασμένη Τρίτη, κλήθηκε ο Ραφαέλ της Σάο Πάουλο.

Αυτή είναι η πρώτη κλήση του Έντερσον στην Σελεσάο. Ο 24χρονος μέσος είχε θητεία σε Κορίνθιανς και Φορταλέζα στη Βραζιλία πριν μετακομίσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο στις αρχές του 2022.

Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα σημεία αναφοράς για τους «Μπεργκαμάσκι», που ήταν δευτεραθλητές στο Κύπελλο Ιταλίας, χάνοντας στον τελικό από την Γιουβέντους, ενώ βρίσκονται στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου την Τετάρτη (22/5) θα αναμετρηθούν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Εκτός από το Κόπα Αμέρικα, το γκρουπ των 26 παικτών θα συμμετάσχει σε φιλικούς αγώνες με τις ομάδες του Μεξικού και των ΗΠΑ. Την περασμένη Πέμπτη η συνομοσπονδία της Νότιας Αμερικής (Conmebol) άρχισε να επιτρέπει στις ομάδες να εγγράψουν τρεις ακόμη παίκτες, αυξάνοντας το όριο κάθε ομάδας από 23 σε 26 ονόματα.

Η αρχική κλήση του Ντοριβάλ Τζούνιορ είχε γίνει στις 10 Μαΐου.