Skip to main content

Λουτσέσκου: Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για όσα πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Μπριζ

Ο ΠΑΟΚ θέλει το βράδυ της Πέμπτης να κάνει βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League κόντρα στην Μπριζ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στέκεται στις λεπτομέρειες που κρίνουν πολλά σε αυτά τα παιχνίδια.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου τεχνικού και όσα ανέφερε:

Για το τακτικό κομμάτι: «Όχι, δεν θα ήθελα να μοιραστώ κάτι. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αντιπροσωπεύει το βελγικό ποδόσφαιρο, ένα πρωτάθλημα με πολύ ένταση. Το Βέλγιο είναι μια ποδοσφαιρική χώρα. Εμείς προερχόμαστε από δυνατές αναμετρήσεις, είμαστε εδώ για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας».

Για το τι δεν θέλει να επαναλάβει από λάθη ο ΠΑΟΚ: «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει έναν αγώνα, η ομάδα έχει καλή νοοτροπία, προσπαθεί να ελέγξει τον αντίπαλο και να παίξει το ποδόσφαιρό της. Στο πρώτο ματς με την Ντιναμό είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά στην τελική το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε τέτοια παιχνίδια οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, ο στόχος μου και των παικτών μου είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα γίνει σε μια εβδομάδα ή σε έναν μήνα».

Για το ότι η Μπριζ έχει έναν νέο προπονητή: «Το ότι δεν θα παίξει ένας παίκτης δεν αλλάζει κάτι, όπως και εμείς δεν θα έχουμε τον Μουργκ και τον Έκονγκ. Ο προπονητής θα πρέπει να προσαρμοστεί και να βρει λύσεις. Δεν θέλω να σχολιάσω την αλλαγή προπονητή, απλά ξέρω ότι η Μπριζ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που εκπροσωπεί ένα υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο».

Για τους υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ: «Είναι προφανές ότι οι καλύτερες αποδόσεις έρχονται όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, όταν είμαστε σε θέση να αντιδρούμε με κρύο αίμα σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό έρχεται όταν είσαι συγκεντρωμένος στη στιγμή, για αυτό προετοιμάζουμε την ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε παίκτης σε αυτό το γκρουπ είναι σημαντικός, έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση μέσα από αυτή την διαδικασία, έτσι θα προσεγγίσουμε και τον αυριανό αγώνα. Μόλις τελειώσει αυτός ο αγώνας θα κοιτάξουμε τον επόμενο».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Λυπάμαι που υπάρχουν προβλήματα με τα εισιτήρια, από την άλλη πλευρά είμαι χαρούμενος που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι απίστευτο το πάθος που δείχνουν για αυτή την ομάδα. Έχουμε δυνατή θέληση να μας δουν να ανεβαίνουμε στο επόμενο επίπεδο».

Για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ: «Κάθε παίκτης, κάθε άνθρωπος έχει τα πάνω και τα κάτω του. Σε αυτές τις καταστάσεις υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και του δίνουμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε συζητήσει πολλές ώρες για αυτές τις καταστάσεις. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που μετράει το σήμερα, κερδίζεις είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, την επόμενη μέρα χάνεις και είσαι ο χειρότερος. Πρέπει να μάθεις να περνάς μέσα από τις δυσκολίες και όταν περνάς μέσα από τις δυσκολίες, γίνεσαι καλύτερος ως άνθρωπος».